hero-shape

Uw eigen iDEAL-contract

Met een paar klikken betaalt uw klant via uw een eigen iDEAL betaalpagina én ontvangt u uw geld direct op uw rekening. Met uw eigen betaalpagina op maat zorgen wij voor hogere conversie.

Voor uw klanten

Uw klant kan via uw website of email met één paar klikken uw factuur betalen.

Voordelen

  • Direct en veilig
  • Makkelijk
  • 100% betrouwbaar
  • Direct geld ontvangen van uw klant

Contact

Heeft u vragen of advies nodig?

Bel 026 - 800 1236

Ma - vr - 8.30u - 18.00u

Direct aanvragen

Voor uw bedrijf

Vergroot uw efficiency met uw eigen iDEAL-pagina en verwerk volledig digitaal uw betalingen in uw administratie.

Voordelen

  • 100% betrouwbaar
  • Direct en veilig
  • Kostenbesparend
  • Geen betaalprovider meer nodig
  • Direct geld op uw rekening
  • Direct afletteren zonder gedoe

De rol van PayIBAN

PayIBAN is uw tussenpersoon tussen uw bedrijf en alle banken voor iDEAL, iDIN en Incassomachtigen. Wij adviseren en begeleiden uw organisatie bij de implementatie van onze diensten en producten én bieden wij ondersteuning zodra u live bent gegaan. Hierdoor heeft u de zekerheid dat onze diensten en producten op een juiste en correcte manier worden geïmplementeerd. Wij informeren wij u over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die de efficiency van uw organisatie vergroten en kosten besparen.

Case Van Zelst Automaten

Klanten betalen facturen met iDEAL via een unieke betaallink. In 30 seconden direct geld op de eigen rekening.

Benut de voordelen en mogelijkheden van iDEAL. Bied uw klanten direct iDEAL aan en bespaar voor uw bedrijf tijd en geld.

Uw iDEAL-contract aanvragen

Het aanvragen van uw eigen iDEAL-contract is een fluitje van een cent. Wanneer u dit vandaag aanvraagt, controleren wij de nodige gegevens en kunt u morgen al aan de slag. Via onderstaande knop vraagt u eenvoudig iDEAL aan aan en zet u belangrijke stappen in het digitaal zakendoen met uw klanten.

Aanvragen

Veel gestelde vragen over iDEAL (FAQ)Vervangt de iDEAL betaalpagina mijn huidige betaalprovider?

Als u alleen gebruik maakt van iDEAL, kunt u uw huidige betaalprovider opzeggen. Als u andere betaalopties aanbiedt kunt u deze gewoon blijven gebruiken naast de betaalpagina die u via PayIBAN ontvangt.

Hoe integreer ik de pagina in mijn webshop/website?

Hier ondersteunen wij u bij. Wij kunnen de pagina voor u hosten, maar u kunt deze ook direct in uw eigen website verwerken. Voor een integratie op maat kunt u gebruik maken van onze REST-API.

Meer informatie over iDEAL nodig?

Wij begrijpen goed dat u misschien nog wat vragen of behoefte heeft aan advies of een offerte op maat. Laat het ons weten. Wij helpen u graag.