hero-shape

Van Zelst Automaten

Service is het kernwoord van ons verhaal.

De keuze van Van Zelst Automaten

Van Zelst Auotmaten heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdintensieve taken in het bestelproces.

Horeca gelegenheden kunnen sneller en makkelijker hun inkopen regelen.

Aanpak

Van Zelst Auotmaten heeft haar klantprocessen geanalyseerd op gezocht naar manieren om klantprocessen te vereenvoudigen.

Probleem

Nabestellingen van koffie, dranken, food en non-food producten worden veelal via de website besteld maar is voor klanten als Van Zelst een tijdsintensief proces.

Het bestellen en verwerken van bestellingen kost zowel klanten als Van Zelfst Automaten meer tijd dan gewenst.

Oplossing

Van Zelst Automaten heeft gekozen om incassomachtigen in te zetten waarmee klanten volledig digitaal hun bestellingen kunnen doorgeven en achteraf te betalen.

Dit biedt zowel klanten als Van Zelst Automaten een aantal voordelen. Bestellingen worden versneld verwerkt omdat het afgeven van incassomachtiging met een paar klikken is geregeld. Iedere nabestelling kan eenvoudig online worden geregeld zonder af te rekenen.

Voor klanten betekent achteraf betalen een snellere levering van de bestelde producten. Voor Van Zelst Automaten betekent dit veel tijdwinst omdat alle handmatige administratieve werkzaamheden komen te vervallen.

Om te zorgen voor een eenvoudig en soepel proces is gekozen om incassomachtigen op te nemen in het bestelproces door gebruik te maken van de REST-API.

Voordelen

  • Bestelproces is korter, sneller en beter dan ooit tevoren
  • Zowel voor klanten als Van Zelst Automatenwordt veel tijd bespaard
  • Incassomachtigen als dé betaaloptie voor achteraf betalen
  • Gebruik REST-API voor naadloze integratie van incassomachtgen

Gekozen diensten en producten

Biblionet Groningen heeft gekozen om de REST-API te gebruiken voor incassomachtigen voor een naadloze integratie in de aanmeldproces.iDEAL logo
Kant-en-klaar pagina

Incassomachtigen

iDEAL logo
Liveforms

Incassomachtigen

iDEAL logo
Exact Online App

Incassomachtigen

iDEAL logo
Exact Online koppeling

Incassomachtigen

De rol van PayIBAN

PayIBAN is de officiële implementatiepartner van iDEAL, iDIN en Incassomachtigen. Hierdoor heeft u zekerheid dat onze diensten en producten op een juiste en correcte manier worden geïmplementeerd. Wij vormen de schakel tussen uw bedrijf en alle banken als het gaat om het beheer en verwerking van transacties van iDEAL, iDIN en incassomachtigen. Wij begeleiden u in het hele proces van aanvraag tot livegang.