Uw eigen iDEAL betaalpagina

Met PayIBAN krijgt u een eigen iDEAL betaalpagina en zorgen wij dat uw geld direct op uw rekening wordt bijgeschreven. Bovendien heeft u veel meer controle over uw eigen betaalpagina wat zorgt voor hogere conversie.

iDEAL voor uw klanten

iDEAL is ontwikkeld om online betalen makkelijker te maken. Eenvoudig. Voor consumenten is iDEAL de makkelijkste manier om online te bestellen en direct af te rekenen.

Met uw eigen iDEAL pagina betalen klanten direct aan uw bedrijf zonder tussenkomst van een betaalprovider. Uw bedrijfsnaam wordt getoond bij de betaling en heeft 100% zekerheid.

Klanten ontvangen sneller hun bestellingen en orders omdat de betalingen direct op uw rekening worden geboekt.

Voordelen

  • Direct en veilig
  • Makkelijk
  • 100% betrouwbaar
IDIN logo
iDEAL

Vraag een demo aan

In 2 minuten geregeld.

Direct aanvragen

iDEAL aanbieden aan uw klanten in slechts drie stappen.

iDEAL voor uw bedrijf

iDEAL is ooit als product ontwikkeld door banken en door betaalproviders als dienst doorontwikkeld. Tijden veranderen en u kunt nu ook uw eigen iDEAL-betaalpagina aan uw klanten aanbieden zonder betaalprovider en zonder extra kosten. Met uw eigen iDEAL-contract wordt het geld direct op uw rekening bijgeboekt. U heeft ook geen gedoe met afletteren omdat betalingen gelijk zijn aan uw factuurbedragen.

Een eigen iDEAL betaalpagina via PayIBAN werkt niet alleen conversieverhogend, maar het is ook nog eens kostenbesparend. U betaalt namelijk geen iDEAL transactiekosten meer aan uw betaalprovider.

Met een iDEAL pagina op maat integreert u één van de belangrijkste pagina's van uw website of webshop ook echt in uw website. U heeft volledige controle over de look and feel en dus kunt u optimaliseren voor bijvoorbeeld conversie.

Voordelen

  • 100% betrouwbaar
  • Direct en veilig
  • Kostenbesparend
  • Geen betaalprovider meer nodig
  • Direct geld op uw rekening
  • Direct afletteren zonder gedoe

Waarom iDEAL via PayIBAN?

PayIBAN is de officiële implementatiepartner (TPSP) van iDEAL. Hierdoor heeft u zekerheid dat iDEAL op een juiste en correcte manier wordt geïmplementeerd. Wij begeleiden u in het hele proces van aanvraag tot een eigen iDEAL pagina op maat. Geen gedoe en wanneer u vandaag iDIN aanvraagt, kunt u morgen al aan de slag met uw iDEAL pagina.

Case Van Zelst Automaten

Klanten betalen facturen met iDEAL via eigen betaallink. In 30 seconden direct geld op de eigen rekening.

Benut de voordelen en mogelijkheden van iDEAL. Bied jouw klanten de keuze en bespaar voor jouw bedrijf tijd en geld.

iDEAL aanvragen

Het aanvragen van een eigen iDEAL betaalpagina is een fluitje van een cent. Wanneer u dit vandaag aanvraagt, controleren wij de nodige gegevens en kunt u morgen al aan de slag.

Als u iDEAL bij ons aanvraagt, heeft u twee keuzes:

1. Een iDEAL pagina met mogelijkheid om een factuur als PDF te tonen (meer info).
2. Een kant-en-klaar iDEAL pagina (meer info).
3. Maak uw eigen iDEAL pagina op maat met onze REST-API (meer info).

Uw eigen op maat gemaakte pagina integreert u naadloos in uw eigen website, webshop of app. Het gebruik van iDEAL werkt bovendien optimaal via pc, tablet en mobiel.

U kunt direct aan de slag met onze REST-API. Wij sturen u een link naar een kant-en-klaar formulier. Dit formulier kunt u aanpassen naar wens of met onze REST-API uw eigen pagina geheel naar eigen wens maken.

Voor onze kant en klare pagina heeft u geen technische kennis of ervaring met iDEAL nodig. U kunt dus direct aan de slag. Wij sturen u een link naar een kant-en-klaar formulier. Deze link gebruikt u in communicatie zoals e-mails naar uw klanten. Dat is alles.

Overtuigd geraakt van iDIN? Via onderstaande knop vraagt u eenvoudig iDEAL aan en zet u belangrijke stappen in het online identificeren van uw klanten. En dit allemaal via de inlogmiddelen van uw eigen vertrouwde bank.

iDEAL logo
Kant-en-klaar pagina

iDEAL

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen over iDEAL (FAQ)Vervangt de iDEAL betaalpagina mijn huidige betaalprovider?

Als u alleen gebruik maakte van iDEAL, kunt u uw huidige betaalprovider opzeggen. Als u andere betaalopties aanbiedt kunt u deze gewoon blijven gebruiken naast de betaalpagina op maar die u via PayIBAN heeft.

Wat kost een iDEAL betaalpagina op maat?

Bij 400 transacties of minder per maand, betaalt u €25,- per maand. Voor het éénmalig inrichten van de pagina betaalt u €49,-.

Hoe integreer ik de pagina in mijn webshop/website?

Hier ondersteunen wij sowieso bij. Wij kunnen de pagina voor u hosten, maar u kunt deze ook direct in uw eigen website verwerken. De koppeling met de pagina op maat verloopt via onze REST-API.

Meer informatie over iDEAL nodig?

Wij begrijpen goed dat iDEAL misschien nog wat vragen voor u heeft of dat u behoefte heeft aan advies of een offerte op maat. Laat het ons weten. Wij helpen je graag.

Neem contact op