hero-shape

Biblionet Groningen

Online zijn we altijd open.

De keuze van Biblionet Groningen

Biblionet Groningen heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdintensieve taken in het reserveringsproces.

Leden en bezoekers kunnen sneller en makkelijker hun kennis vergroten, zichzelf ontwikkelen en hun horizon verbreden.

Aanpak

Biblionet Groningen heeft haar klantprocessen geanalyseerd en gezocht naar manieren om klantprocessen te vereenvoudigen.

Probleem

Het traditionele proces om lid te worden is voor nieuwe leners als medewerkers een tijdsintensief proces.

Het aanvragen en verwerken van nieuwe aanvragen kost zowel online als in de achterliggende systemen meer tijd dan gewenst.

Oplossing

Biblionet Groningen heeft gekozen om incassomachtigen in te zetten waarmee klanten volledig digitaal hun lidmaatschap(pen) regelen en beheren via een verregaande integratie met het Library & Information Solutions van Infor.

Dit biedt zowel nieuwe en bestaande leden als Biblionet Groningen een aantal voordelen. Lid worden kan met een paar klikken worden geregeld en de integratie zorgt voor een naadloze verwerking van incassomachtigingen in de end-to-end automatisering oplossing van Infor.

Voor leden als Biblionet Groningen levert deze volledig digitale oplossing een snellere verwerking, gemak en tijdwinst op. Voor Biblionet Groningen betekent dit tijdwinst omdat veel handmatige verwerking van papieren machtigingen via de website als in de achterliggende administratie komen te vervallen.

Om te zorgen voor een eenvoudige en naadloze integratie is gekozen om incassomachtigen op te nemen in het Library & Information Solutions oplossing door gebruik te maken van de REST-API.

Voordelen

  • Lid worden met één paar klikken
  • Zowel voor klanten als Biblionet Groningen besparen veel tijd
  • Incassomachtigen voor volledig digitaal afgeven van een machtiging
  • Gebruik van de REST-API biedt naadloze integratie in website als verwerking in achterliggende systemen

Gekozen diensten en producten

Biblionet Groningen heeft gekozen om de REST-API te gebruiken voor incassomachtigen voor een naadloze integratie in de aanmeldproces.iDEAL logo
Kant-en-klaar pagina

Incassomachtigen

iDEAL logo
Liveforms

Incassomachtigen

iDEAL logo
Exact Online App

Incassomachtigen

iDEAL logo
Exact Online koppeling

Incassomachtigen

De rol van PayIBAN

PayIBAN is de officiële implementatiepartner van iDEAL, iDIN en Incassomachtigen. Hierdoor heeft u zekerheid dat onze diensten en producten op een juiste en correcte manier worden geïmplementeerd. Wij vormen de schakel tussen uw bedrijf en alle banken als het gaat om het beheer en verwerking van transacties van iDEAL, iDIN en incassomachtigen. Wij begeleiden u in het hele proces van aanvraag tot livegang.