hero-shape

Verhuur

Technologie-gedreven innovaties gaan de komende jaren de manier waarop tijdelijk diensten en producten nodig hebben de wereld veranderen.

Uw klanten worden steeds meer en beter in staat gesteld om met een paar klikken een dienst of product te lenen bij uw bedrijf of uw concurrent.

Huren wordt steeds meer een "klik-en-haal" proces gericht op gemak en snelheid waarbij tijdrovende tussenliggende stappen zoals identificatie en betalen naar de achtergrond verplaatsen of geheel komen te vervallen.

Snelheid is het sleutelwoord waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Snelheid waarmee klanten zich identificeren en achteraf betalen zodat zij direct aan de slag kunnen met uw diensten en producten.

Wasgoed.com

Dé verhuurspecialist voor studenten, expats & B2B.

Nieuwe mogelijkheden

Verhuur is meer dan het tijdelijk lenen van een product. Het aanbieden van een dienst of product op tijdelijke basis is zowel een functie als beleving. Juist deze beleving wordt steeds belangrijker. Het vergroten van de beleving kan op twee manieren worden gerealiseerd:

1. Vergroten van de kwaliteit van uw verhuurproducten.

Investeren in verhuurproducten is doorgaans geldintensief en kent een lange terugverdientijd.

2. Wegnemen van disrupties in de huurbeleving.

Investeren in het vereenvoudigen van processen en wegnemen van tijdsintensieve taken zijn relatief snel en goedkoop te realiseren.

Keuze

Wasgoed.com heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdsintensieve taken in het reserveringsproces.

Studenten, expats & B2B kunnen met een paar klikken witgoed huren.

Lees verder...