hero-shape

Vastgoed

Technologie-gedreven innovaties gaan de komende jaren de manier waarop we investeren in vastgoed en (ver)huren van vastgoed de wereld veranderen.

Uw klanten worden steeds meer en beter in staat gesteld om met een paar klikken te investeren in vastgoed of vastgoed te (ver)huren.

In beide situaties speelt de zekerheid over de identiteit van betrokkenen een steeds belangrijkere rol. Transacties worden steeds meer op (grote) afstand van het feitelijk vastgoed geregeld.

Snelheid is het sleutelwoord waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Snelheid op het gebied van innovaties die het uw klanten overal ter wereld makkelijker maken om te investeren in en (ver)huren van vastgoed.

Brickfund

Word mede-eigenaar van vastgoed. Investeer in professioneel aangekocht vastgoed.

Nieuwe mogelijkheden

Vastgoed is meer dan het kopen en verkopen en huren en verhuren van gebouwen. Het aanbieden van vastgoed is zowel een functie als beleving. Juist deze beleving wordt steeds belangrijker. Het vergroten van de beleving kan op twee manieren worden gerealiseerd:

1. Vergroten van de kwaliteit van uw vastgoed.

Investeren in de kwaliteit is doorgaans geldintensief en kent een lange terugverdientijd.

2. Wegnemen van disrupties in de aan-en verkoop en verhuur en huur van vasthoed.

Investeren in het vereenvoudigen van processen en wegnemen van tijdsintensieve taken zijn relatief goedkoop en snel te realiseren.

Keuze

Brickfund heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdsintensieve taken in het aankoop-, verkoop- en huur- en verhuurproces.

Zowel investeringen als huurcontracten kunnen met een paar klikken worden gedaan en afgesloten.

Lees verder...