hero-shape

Onderwijs

Technologie-gedreven innovaties gaan de komende jaren de manier waarop we kennis opdoen en toepassen de wereld veranderen.

Studeren op afstand wordt de nieuwe norm en vraagt om enorme aanpassingen in de structuur en inrichting van onderwijs. Docenten, studenten leren in versneld tempo nieuwe leer- en communciatievormen.

Kennis wordt weliswaar nog veel lokaal verzorgd, maar het zal niet lang meer duren voordat studenten zich met een paar klikken aanmelden voor een studie maar ook de volledige studie volgen waar ook ter wereld.

Snelheid is het sleutelwoord waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Snelheid op het gebied van innovaties waarmee studenten overal ter wereld kennis delen én opdoen.

I AM college

Wij maken van jongeren ondernemers.

Nieuwe mogelijkheden

Onderwijs is meer dan het bieden van een fysieke omgeving voor docenten en studenten. Het aanbieden van onderwijs is zowel een functie als beleving. Juist deze beleving wordt steeds belangrijker. Het vergroten van de beleving kan op twee manieren worden gerealiseerd:

1. Vergroten van de kwaliteit van de onderwijsomgeving en -middelen.

Investeren in fysieke studiemiddelen- en faciliteiten is doorgaans geldintensief en kent een lange terugverdientijd.

2. Wegnemen van disrupties in de onderwijsbeleving.

Investeren in het vereenvoudigen van processen en wegnemen van tijdsintensieve taken zijn relatief snel en goedkoop te realiseren.

Keuze

I AM college heeft gekozen voor het wegnemen van een aantal tijdsintensieve taken in het reserveringsproces.

Studenten betalen hun collegegeld automatisch in plaats van meerdere losse betalingen.

Lees verder...