hero-shape

Amusement

Technologie-gedreven innovaties gaan de komende jaren de manier waarop we ontspannen de wereld veranderen.

Genieten van groot- en kleinschalige evenementen verplaatsen zich in enorm rap tempo naar de eigen huiskamer. Uw klanten worden steeds meer en beter in staat gesteld om met een paar klikken te genieten van entertainment verzorgd door artietsen die vanuit hun huiskamer optreden.

Een evenement moet weliswaar nog steeds worden georganiseerd, maar evenementenorganisaties en artiesten zullen met hun creativiteit versneld nieuwe manieren vinden en creëren om vanuit hun eigen woonkamer fans overal ter wereld te bereiken.

Snelheid is het sleutelwoord waarmee artiesten en evenementenorganisaties zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Snelheid op het gebied van innovaties zodat artiesten hun fans overal ter wereld kunnen blijven vermaken.

Ticketmaster

De grootste artiesten, live in je huiskamer!

Nieuwe mogelijkheden

Entertainment is meer dan het samenbrengen van artietsen en fans. Het aanbieden van entertainment is zowel een functie als beleving. Juist deze beleving wordt steeds belangrijker. Het vergroten van de beleving kan op twee manieren worden gerealiseerd:

1. Vergroten van de kwaliteit van entertainment evenementen.

Investeren in de kwaliteit is doorgaans geldintensief en kent een lange terugverdientijd.

2. Wegnemen van disrupties in de entertainment beleving.

Investeren in het vereenvoudigen van processen en wegnemen van tijdsintensieve taken zijn relatief goedkoop en snel te realiseren.

De keuze van Ticketmaster

Ticketmaster heeft gekozen voor reserveren en betalen van tickets voor meerdaagse evenementen te vereenvoudigen.

Fans kunnen hun tickets voor meerdaagse evenementen eenvoudig gespreid betalen.

Lees verder...