Achteraf betalen met een machtiging.

Runt u een succesvol bedrijf en wilt u de betalingsprocessen in uw onderneming vergemakkelijken? Door klanten digitaal een machtiging te laten afgeven bespaart u tijd en geld. Daarnaast bent u er absoluut zeker van dat u uw geld ontvangt, want een digitale machtiging is honderd procent rechtsgeldig.

Digitaal incassomachtigen voor uw relaties regelt u eenvoudig via PayIBAN. Hoe werkt achteraf betalen met een machtiging, welke voordelen levert het op en waarom regelt u dit via PayIBAN?

Wat is het gemak van achteraf betalen met een machtiging?


Een digitale machtiging levert uw bedrijf altijd diverse voordelen op. PayIBAN zet ze graag voor u op een rij:

Bovendien heeft u met iDIN 100 procent zekerheid over de leeftijd en identiteit van de klant. Ook beschermt deze directe en veilige online identificatiemethode tegen fraude. De kans op misbruik van gebruikersnamen en wachtwoorden is dan ook verleden tijd.

  • Een digitale machtiging scheelt de nodige administratieve processen, want u hoeft geen getekende machtiging meer op te sturen naar de bank.
  • Met een digitale machtiging biedt u klanten een extra online betaaloptie.
  • Deze manier van achter een nota betalen, biedt meer gemak voor uw klanten.
  • U profiteert van meer geslaagde incasso's.
  • Achteraf een product of dienst betalen met een machtiging is mogelijk voor allerlei branches.


Waarom u kiest voor digitaal machtigen via PayIBAN?


Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om digitaal machtigen succesvol vorm te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want PayIBAN is de officiële implementatiepartner van iDEAL, iDIN en Incassomachtigen.

Wij zijn de perfecte schakel tussen uw bedrijf en alle banken van klanten. In het proces - van aanvraag tot live gaan - wordt u begeleid door onze experts zodat u nergens omkijken naar heeft. Een goede reden om nader kennis te maken met ons bedrijf.
Direct aan de slag met digitaal machtigen


U kunt zonder technische kennis al binnen een dag aan slag met een kant-en-klaar digitale machtigingspagina aan de slag of met onze REST-API, maar dan heeft u wel enige technische kennis nodig.

Kant-en-klaar pagina

Zonder technische kennis

Slechts € 37,50 per maand
Inclusief 100 transacties

Bestellen Meer informatie

REST-API

Met technische kennis

Slechts € 50 per maand
Inclusief 100 transacties

Bestellen Meer informatie