Achteraf betalen met een machtiging.

Runt u een succesvol bedrijf en wilt u de betalingsprocessen in uw onderneming vergemakkelijken? Door klanten digitaal een machtiging te laten afgeven bespaart u tijd en geld. Daarnaast bent u er absoluut zeker van dat u uw geld ontvangt, want een digitale machtiging is honderd procent rechtsgeldig.

Digitaal incassomachtigen voor uw relaties regelt u eenvoudig via PayIBAN. Hoe werkt achteraf betalen met een machtiging, welke voordelen levert het op en waarom regelt u dit via PayIBAN?

Wat is het gemak van achteraf betalen met een machtiging?


Een digitale machtiging levert uw bedrijf altijd diverse voordelen op. PayIBAN zet ze graag voor u op een rij:

Bovendien heeft u met incassomachtigen 100 procent zekerheid over de juiste tennaamstelling en IBAN van de klant.

  • Een digitale machtiging scheelt administratieve processen, want u hoeft geen getekende machtiging meer op te sturen naar de bank.
  • Met een digitale machtiging biedt u klanten een extra online betaaloptie.
  • Deze manier van achter een nota betalen, biedt meer gemak voor uw klanten.
  • U profiteert van meer geslaagde incasso's.
  • Achteraf een product of dienst betalen met een machtiging is mogelijk voor allerlei branches.


Waarom u kiest voor digitaal machtigen via PayIBAN?


Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om digitaal machtigen succesvol vorm te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want PayIBAN is de officiële implementatiepartner van iDEAL, iDIN en Incassomachtigen.

Wij zijn de perfecte schakel tussen uw bedrijf en alle banken van klanten. In het proces - van aanvraag tot live gaan - wordt u begeleid door onze experts zodat u nergens omkijken naar heeft. Een goede reden om nader kennis te maken met ons bedrijf.