Online betaalplatform iDEAL-betalingen op eigen rekening

Achtergrond


Een online betaalplatform op maat. Dat is wat PayIBAN je kan bieden. Het is afgelopen met de handmatige verwerking en het verwerken van papieren en ook ingescande machtigingen, het welbekende internet vinkje of de betaling van 0,01 euro als handtekening, waarbij je ook later nog weer moet storneren. Kies je voor de diensten van PayIBAN dan werk je met incassomachtigen en is machtigen binnen dertig tellen met een paar klikken volledig geregeld, en helemaal rechtsgeldig.


Op eigen naam en geld direct op je rekening


Bij PayIBAN werk je niet met een betaalprovider. Dan namelijk wacht je lang op je geld en is bovendien het afletteren van je facturen met bankboekingen een toch wel zeer tijdrovende klus. Met een iDEAL contract op eigen naam, staat het geld direct op de rekening en gaat ook het afletteren geheel automatisch. Over iDEAL gesproken, dit is ontwikkeld door banken en via betaalproviders aangeboden wordt. Dan echter, neemt het afletteren nog steeds veel tijd in beslag omdat dan nog steeds sprake is van handmatig zoekwerk. Met PayIBAN maak je simpel gebruik van een eigen iDEAL betaalpagina, nu zonder betaalprovider en zonder extra kosten.


Geen transactiekosten meer kwijt voor de betaalprovider


Geld wordt direct op de rekening geboekt en het afletteren gaat nu helemaal automatisch. Dit om de simpele reden dat de betalingen gelijk zijn aan je factuurbedragen. Bovendien werkt een eigen iDEAL betaalpagina via deze specialist conversieverhogend en bespaart de klant ook nog eens kosten. Er hoeft immers geen transactiekosten meer betaald te worden aan de betaalprovider. Want die is in dit prices uitgeschakeld. Met de REST-API kan de betaalpagina met iDEAL geheel op maat gemaakt worden en volledig geïntegreerd worden in de website en webshop.Ook is het prima te koppelen aan het eigen boekhoudpakket. De klant houdt uiteraard steeds de controle over de huisstijl van de pagina, om zo optimale conversie te genereren.

Met onze REST-API maakt u eenvoudig uw iDEAL pagina op maat die u naadloos integreert in uw website, webshop of koppelt met uw boekhoudpakket. U heeft volledige controle over de huisstijl van uw pagina voor optimale conversie.


Klaar met de tijdrovende handmatige processen


Ook als je kiest voor een online betaalplatform van PayIBAN ben je af van het uploaden van een ID-bewijs, het downloaden van documenten en het verzenden en scannen van ID-bewijzen. Deze handmatige klantprocessen zijn erg tijdrovend. Door met iDIN te werken zijn al dit soort processen met een aantal muisklikken al geregeld, en dat binnen een halve minuut.


In de huisstijl en alles op naam


Kies je voor iDIN dan werk je uiteraard geheel in je huisstijl en krijg je alles op naam. Er is sprake van leeftijdsverificatie en ondertekenen is prima mogelijk, iets dat ook kan met een PDF review. Je kunt ook werken met een kant-en-klare betaalpagina van iDEAL. Ook deze pagina wordt volledig in de huisstijl gemaakt en betalen kan onder meer met een e-mail link en is betalen met een QR-code mogelijk. Betalen met een PDF-preview is ook mogelijk.

PayIBAN staat ook al bekend om incassomachtigen, opnieuw kan dit volledig in huisstijl verzorgd worden. Machtigen is gemakkelijk op deze manier, onder meer met een e-maillink. Machtigen met een QR-code is ook mogelijk, net als achteraf en gespreid betalen.Steeds zijn er kant-en-klare oplossingen beschikbaar


PayIBAN biedt steeds kant-en-klare oplossingen. Daardoor kunnen klanten met een paar klikken zich kunnen identificeren, betalen en ook machtigen. Alles staat direct op je naam en geld staat meteen op de rekening. Bij alles wat PayIBAN te bieden heeft, is tussenkomst van derden niet noodzakelijk en eigenlijk totaal overbodig.


Meer dan drieduizend goede doelen maken gebruik van het systeem


PayIBAN biedt sinds 2021 dergelijke oplossingen. Het begon met het helpen van goede doelen, die steeds maar weer duizenden en duizenden papieren machtigingen moeten verwerken. Speciaal daarvoor werd een revolutionaire online responsive machtigingsmodel ontwikkeld met TAN-code. Een uitstekende oplossing, want niet voor niets gebruiken meer dan drieduizend goede doelen organisaties dit systeem. Daarmee was spreekwoordelijk het hek van de dam. Twee jaar later namelijk startte het eveneens met het hulp bieden aan bedrijven met het op online wijze verwerken van digitale machtigingen. Daardoor besparen bedrijven kostbare tijd, tijd die anders nodig was om de papieren machtigingen te verwerken.


Niets voor niets kiezen gerenommeerd bedrijven ook voor PayIBAN


De aanbieder van online betaalplatformen is sinds 2014 Mandaat Service Provider. Vanaf dat moment verwerken ze incassomachtigen voor gerenommeerde bedrijven als NS, Biblionet Groningen, en Ticketmaster. Dat dergelijke grote partijen zaken doen met PayIBAN zegt veel, zo niet alles. Dergelijke ‘grote jongens’ gaan niet zomaar met iedereen in zee. Behalve incassomachtigen, biedt de specialist ook speciale software aan voor het online identificeren via iDIN. Met de jaren groeit het aantal klanten significant, het aantal transacties en steeds worden er nieuwe functies en mogelijkheden aangeboden. Mooi voorbeeld is wel het automatisch aanmaken van incasso’s en incassobestanden.

Wilt u reageren? Neem dan gerust contact op.

Bel 026 - 800 1236

Neem contact op