hero-shape

Over ons

"Success is a journey, not a destination."

Ons verhaal

Ons verhaal start in 2010 met het idee om goede doelen te helpen om een betere oplossing voor de papieren machtiging te maken. Het verwerken van een papieren machtiging is (nog steeds) een administratief langzaam, moeizaam en geldverslindend proces.

Om goede doelen tijd en geld te besparen hebben wij een digitale machtigingsmodule ontwikkeld. Deze module heeft duizenden goede doelen geholpen aan nieuwe donateurs die eenvoudig via hun mobiele telefoon en/of QC-code een donatie konden geven.

In 2012 zijn we ons vooral op bedrijven gaan richten omdat ook bedrijven te maken hebben met een tijdrovend en kostbaar proces als het gaat om het verwerken van papieren machtigingen en het bijwerken van hun machtigingen administratie.

In 2014 zijn wij ook gecertificeerd als Mandaat Service Provider en verwerken wij ook Incassomachtigen voor grote klanten zoals NS Zonetaxi, en Ticketmaster en vele andere tevreden klanten.

Naast het digitaal machtigen bieden wij inmiddels ook software voor digitaal identificeren en ondertekenen. Al onze diensten worden via internet bankieren verwerkt binnen een veilige en vertrouwde omgeving voor de gebruiker.

In 2016 is ons bedrijf verder gegroeid in aantal klanten, transacties en nieuwe functies en mogelijkheden zoals het automatisch aanmaken van incasso's en incassobestanden.

In 2018 hebben wij veel geïnvesteerd in een geheel nieuwe software-omgeving gebaseerd op Microsoft-technologie waarmee wij klanten ook kunnen helpen met het gebruik van incassomachtigen en iDIN.

In 2019 is onze software-omgeving uitgebreid met iDeal zodat wij in de markt klanten een unieke totaaloplossing kunnen bieden voor het verwerken van iDEAL-, iDIN- en Incassomachtigen-transacties.

In 2020 bereiken wij een nieuwe mijlpaal in zowel aantal klanten, transacties maar vooral ook in onze capaciteit en mogelijkheden van onze software-omgeving : ontwikkelaars kunnen onze volledige software-omgeving naadloos integreren in bestaande applicaties en processen.

In 2021 richten wij ons op instant payments. Ofwel direct betalingen uitvoeren in seconden zonder iDEAL. Welkom in de nieuwe wereld van digitaal zakendoen.

Onze visie

Een digitale wereld bouwen die het leven van mensen makkelijker maakt.

Onze missie

Wij helpen bedrijven met 100% digitaal zaken doen.

Onze strategie

Wij ontwikkelen en bieden oplossingen voor (contactloos) betalen, identificeren en machtigen over ter wereld.

Onze filosofie

Transparant

Transparant in onze manier van werken, in onze dienstverlening, tarieven. Nooit geen verrassingen achteraf.

Open

Helder in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij geloven dat alles mogelijk is zolang het haalbaar is.

Vertrouwen

Wij bouwen aan een toekomst samen met onze klanten. Wij investeren in onze klanten zodat zij ook in ons investeren voor de lange termijn.

"Business partner worden van PayIBAN?

Wij nodigen je graag uit en helpen je succesvol te zijn."