Over PayIBAN

Mijn naam is Elio Tagliola, oprichter van PayIBAN. In 2014 ben ik gestart met de ambitie om bedrijven te helpen hun facturen sneller en goedkoper betaald te krijgen zonder betaalprovider.

Facturen betaald krijgen via een betaalprovider betekent langer op uw geld wachten tegen hogere kosten dan wanneer uw klanten direct aan u betalen.

Facturen verzenden en wachten totdat uw klanten betalen binnen de afgesproken betaaltermijn, betekent ook wachten op uw geld dan wanneer u direct bij uw klanten incasseeert.

Onze missie is bedrijven met kant-en-klaar oplossingen helpen hun facturen sneller en goedkoper betaald te krijgen.

Wij ontwikkelen en verkopen diensten en producten waarvoor u geen technische kennis nodig heeft en geen investeringen hoeft te doen om ermee aan te slag te gaan.

Onze diensten en producten kunt u eenvoudig gebruiken in uw website, webshop, app of email zodat uw klanten facturen betalen die direct op uw rekening worden overgemaakt of geïncasseerd.

Ik werk met ervaren ontwikkelaars en samen hebben wij een platform ontwikkeld waarmee wij onze diensten en producten snel en eenvoudig voor u kunnen inrichten en activeren zodat klanten direct aan de slag kunnen gaan.

Met ons platform kunnen klanten eenvoudig alle transacties en betalingen inzien en exporteren. Ook bieden wij mogelijkheden om integraties met externe administraties of systemen door onze uitgebreide REST-API en Swagger-documentatie te ontwikkelen en te testen.

Wij rekenen geen kosten voor service of ondersteuning en op vragen reageren wij snel. Ons bedrijf is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken, maar voor klanten zijn wij altijd bereikbaar via telefoon of whatsapp.

Wilt u weten wat klanten vinden van onze samenwerking? Iedere klant is voor ons een ambassadeur en graag breng ik u met hen in contact. Bel of mail 026 - 800 1236 of [email protected].