Over PayIBAN

Mijn naam is Elio Tagliola, oprichter van PayIBAN. Wij adviseren en helpen bedrijven bij het eenvoudiger en makkelijker maken van bestel- en betaalprocessen.

Met mijn producten en diensten kunnen bestel- en betaalprocessen zonder technische kennis volledig worden gedigitaliseerd. Uw klanten en uw bedrijf besparen tijd en geld.

Maakt u gebruik van Exact Online? Uw bestellingen, machtigingen en betalingen worden automatisch verwerkt. Afletteren is niet meer nodig. U heeft ook geen betaalprovider meer nodig omdat gelden direct op uw rekening worden geboekt.

In ieder contact luister én denk ik actief mee. Ik help bij de implementatie en geef uitleg over de inzet en het gebruik van mijn diensten en producten. Ik sta in direct contact met alle banken en zorg dat u direct aan de slag kunt gaan.

Op vragen reageer ik snel en problemen los ik doorgaans binnen een dag op. Mijn bedrijf is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken, maar voor klanten ben ik altijd bereikbaar via telefoon of whatsapp.

Wilt u weten wat klanten vinden van onze samenwerking? Iedere klant is voor mij een ambassadeur en graag breng ik u met hen in contact. Bel of mail 026 - 800 1236 of [email protected].